Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Протягом восьми тижнів ПУМБ буде розігрувати дострокове погашення кредитів на товари серед покупців ELDORADO і COMFY
16 листопада 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

З 16.11.2015 по 10.01.2016 клієнти, які купують в кредит від ПУМБ товари в мережах магазинів ELDORADO і COMFY, можуть виграти дострокове погашення своєї розстрочки. У період дії акції купіть в кредит від ПУМБ будь-який товар в мережі магазинів ELDORADO та COMFY - і автоматично беріть участь у щотижневих розіграшах погашення свого цільового кредиту. Щотижня розігрується 2 погашення - по одному серед клієнтів ELDORADO та COMFY.

Розіграші проводяться щотижня по середах з допомогою випадкового вибору на random.org. З переможцем зв'язується агентство-виконавець акції. Крім цього прізвища переможців тижня публікуються на сторінці акції на сайті ПУМБ. Деталі акції на pumb.ua.

ПУМБ гасить кредити - щоб купувати новорічні подарунки було удвічі приємніше!

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок