Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ – №5 серед банків за обсягом залучених коштів приватних клієнтів
13 листопада 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

За підсумками 3 кварталу 2015 року Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) займає п'яту позицію серед українських банків за обсягом залучених коштів приватних клієнтів, що на дві позиції вище в порівнянні з початком року. На 30.09.2015 обсяг коштів приватних осіб в ПУМБ склав 12,6 млрд. грн.

«Вже кілька місяців ми спостерігаємо приріст коштів приватних клієнтів, що свідчить про поступове відновлення довіри населення до української банківської системи. Ми пишаємося тим фактом, що близько 85% вкладників перерозміщують свої кошти в ПУМБ, а близько 30% вкладників проблемних банків, яким Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виплачує кошти через наш банк, розміщують їх на депозитах в ПУМБ. Така довіра – це результат нашої кропіткої щоденної роботи з забезпечення фінансової стабільності банку та вірності принципу прозорого ведення бізнесу», – зазначив Сергій Черненко, голова правління ПУМБ. –

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок