Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ в рейтингу «200 найбільших компаній» від Forbes
09 листопада 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) зайняв 31-е місце в рейтингу «200 найбільших компаній», складеному журналом «Forbes Україна». Серед 12 фінансових установ, які увійшли до рейтингу, Перший Український Міжнародний Банк знаходиться на третій позиції.

Цього року Forbes представив новий рейтинг найбільших компаній країни, які є основою української економіки. У методологію рейтингу було включено аналіз обсягів виручки, фінансових результатів, розміру активів, поточної оцінної вартості. У лонг-ліст рейтингу ввійшли понад 300 недержавних компаній, річний оборот яких склав не менш ніж 1 млрд грн.

Цитата з Forbes: «ПУМБ в кінці минулого року виявився одним з небагатьох українських банків, від якого Нацбанк не вимагав докапіталізації. Позитивну роль зіграло і приєднання до ПУМБ банку «Ренесанс Капітал», в результаті чого регулятивний капітал фінустанови збільшився на 295 млн грн. Об'єднання тільки додасть стійкості банку. Незважаючи на те, що за підсумками першого півріччя ПУМБ показав збиток у розмірі більш ніж 709 млн грн, його операційний прибуток склав 1,5 млрд грн. Це на 30% більше, ніж аналогічний показник 2014 року».

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок