Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Темпи приросту гривневого депозитного портфеля фізичних осіб ПУМБ у вересні 2015 р. вдвічі перевищили середньоринковий показник
29 жовтня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) у вересні 2015 р. збільшив депозитний портфель фізичних осіб у гривні на 4,6% або на 147,35 млн. грн. Це більше ніж удвічі перевищує динаміку росту портфеля по ринку. Так згідно з офіційними даними Національного банку України за аналогічний період приріст депозитного портфеля фізичних осіб у національній валюті (без врахування коштів у банках, які визнані неплатоспроможними і перебувають у стадії ліквідації) по всій банківській системі України склав 2%. Також необхідно відзначити, що частка переоформлення депозитів у ПУМБ у вересні 2015 р. зросла з 85% до 90%.

«Вже другий місяць підряд ми спостерігаємо стійку тенденцію росту депозитного портфеля фізичних осіб у гривні. У ПУМБ динаміка росту роздрібних депозитів за вересень більше, ніж у два рази перевищила ринковий показник. Це говорить про довіру до банку і про те, що клієнти високо цінують надійність і стабільність ПУМБ», - зазначає Себастіан Рубай, заступник голови правління ПУМБ.

Також збільшилися терміни розміщення вкладів до 6 місяців. Частка таких депозитів у вересні 2015 р. збільшилася до 30% з 20% в серпні.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок