Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ розповість про фінансування аграріїв у нових економічних умовах
29 вересня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

1-2 жовтня 2015 року в Києві пройде Український аграрний фінансовий форум, організований інформаційною компанією "ПроАгро" за підтримки Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ). Фінансові директори та економісти провідних аграрних компаній України поділяться досвідом управління в умовах економічної нестабільності, обговорять ефективні моделі бюджетування та контролінгу, а також податкового планування.

«Сьогодні ПУМБ є одним з ключових учасників ринку банківських послуг для агробізнесу. За оцінками аналітиків, а також експертів галузі, банк входить у п'ятірку найбільших кредиторів галузі. Фінансування аграріїв не перший рік є одним з ключових напрямків розвитку бізнесу ПУМБ. Банк володіє широкою і сильною лінійкою продуктів для агрокомпаній. Ми добре розуміємо агробізнес та його потреби, тому вже цього літа кількість клієнтів аграріїв в ПУМБ перевищила тисячу компаній. На Українському аграрному фінансовому форумі ми поділимося своїм досвідом фінансування аграріїв у нових економічних умовах», - зазначив Сергій Магдич, директор департаменту по роботі з великими корпоративними клієнтами ПУМБ і один з доповідачів форуму.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок