Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ залучив 1000-го агрокліента
18 серпня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) залучив на обслуговування 1000-го за рахунком клієнта з аграрної галузі, яким стало фермерське господарство «Таврія-Скіф», один з провідних агровиробників у Запорізькій області. "Ювілейна цифра" кількості нових клієнтів, які довірили обслуговування свого агропідприємства банку, продовжує підтверджувати звання ПУМБ одного з ТОП-3 в номінації «Кращий аграрний банк» (за версією рейтингу «Інвестгазета 2014») і переможця премії «Опора малого та середнього бізнесу 2014» (за версією газети «Бізнес»).

Ця «ювілейна цифра» стає особливо значущою, якщо взяти до уваги той факт, що ПУМБ відносний новачок на агроринку. Всього два роки минуло з тих пір, як банк запропонував спеціальні умови і продукти для клієнтів агросектора. Цей ринок досить «перегрітий» в плані банківського обслуговування і завоювати довіру кожного нового агрокліента вимагає багато сил і часу. Початок агросезону 2015 збігся з політичною нестабільністю і валютними коливаннями, що, здавалося б, мало призупинити активність банківської підтримки бізнесу. Однак ПУМБ знайшов рішення, запропонувавши аграріям малого та середнього бізнесу фінансовий інструмент, що заміщає кредитування, яке подорожчало – "Авалювання комерційних векселів".

«Продукт очікувано став дуже популярним у агропідприємств: в умовах обмеженості ресурсів вексель, по суті, бере на себе функцію інструменту розрахунків з постачальниками оборотних коштів для посівної і надає відстрочку платежу. Постачальник і клієнт безризиково закривають кожен свої потреби: оформляють вексель і укладають контракт на поставку, а банк виступає гарантом. При цьому ціна банківського комерційного векселя в 3-5 разів менша, ніж ставки по кредиту. Природно, цей інструмент відразу став затребуваним серед клієнтів. Як результат, з початку 2015 р. ПУМБ оформив агровекселів на суму вже понад 100 млн. грн. Особливо для нас цінно, що 1000-й агрокліент ПУМБ якраз був залучений саме завдяки нашій послузі авалювання векселя. Цим клієнтом стало фермерське господарство «Таврія-Скіф», один з провідних агровиробників в Запорізькій області», – зазначає Олена Рудик, керівник департаменту по роботі з малим та середнім бізнесом ПУМБ.

«У ПУМБ я побачив експерта. Це фахівці, які добре розуміють мій бізнес, а для цього потрібно мати досвід, якому не навчишся «швидко і скрізь». Дуже ціную, коли твій банкір - помічник, розуміє, що потрібно і відразу пропонує оптимальне рішення в потрібний момент. Потрібно було забезпечити посівну – запропонували вексель для розрахунків з дистриб'ютором, щоб отримати відстрочку платежу і зафіксувати ціну одержуваного товару. Питань не виникло ніяких, так як ПУМБ - надійний банк, і авальовані ним векселі охоче приймають як гарантії всі дистриб'ютори і його прекрасно знають. І що важливо, ціна цього зручного інструменту в рази дешевше, ніж кредитування», – поділився досвідом Олег Каліман, керівник фермерського господарства «Таврія-Скіф».

Довідатися більше про переваги агровекселів від ПУМБ можна зателефонувавши на гарячу лінію 0 800 501 275, а також на сайті банка

tavriaskif.jpg

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок