Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Акція від ПУМБ: бізнес-клієнти вже отримали понад 2000 літрів палива!
10 серпня 2015

З метою популяризації розрахунків з використанням корпоративних платіжних карт, ПУМБ спільно з міжнародною платіжною системою MasterCard починаючи з 20 квітня 2015 р. проводить Акцію для всіх корпоративних клієнтів. Оформивши картку MasterCard Business Debit будь-якому співробітникові, підприємство гарантовано отримує в подарунок сертифікат на високоякісне паливо, за яким можна заправити автомобіль на одній з близько 400 АЗС мережі «ОККО» по всій території України в будь-який зручний час.

За час проведення Акції клієнтами ПУМБ вже отримано понад 2000 літрів палива!

«Наші бізнес-клієнти вже відчули переваги від використання унікального на ринку карткового продукту від ПУМБ, адже по всіх корпоративних картках ПУМБ MasterCard Business Debit діє єдиний знижений розмір комісії - 0,3% від суми зняття. Тепер клієнту для того, щоб зняти гроші, не потрібно шукати банкомат ПУМБ або банкомати мережі банків-партнерів – даний тариф діє у всіх банкоматах України, а це понад 40 тисяч пристроїв. В якості додаткового бонусу кожен клієнт, який випустив таку картку, отримує в подарунок талон на паливо», - коментує начальник управління транзакційних послуг Антон Гурбан.

Враховуючи, що акційна пропозиція ще актуальна, є всі можливості випустити унікальну бізнес-картку в ПУМБ і отримати гарантований подарунок прямо зараз!

Д
ізнатися більше про переваги корпоративних карт можна на сайті або за телефоном 0 800 501 275.
Новини банку

arrow