Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Акція від ПУМБ: бізнес-клієнти вже отримали понад 2000 літрів палива!
10 серпня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

З метою популяризації розрахунків з використанням корпоративних платіжних карт, ПУМБ спільно з міжнародною платіжною системою MasterCard починаючи з 20 квітня 2015 р. проводить Акцію для всіх корпоративних клієнтів. Оформивши картку MasterCard Business Debit будь-якому співробітникові, підприємство гарантовано отримує в подарунок сертифікат на високоякісне паливо, за яким можна заправити автомобіль на одній з близько 400 АЗС мережі «ОККО» по всій території України в будь-який зручний час.

За час проведення Акції клієнтами ПУМБ вже отримано понад 2000 літрів палива!

«Наші бізнес-клієнти вже відчули переваги від використання унікального на ринку карткового продукту від ПУМБ, адже по всіх корпоративних картках ПУМБ MasterCard Business Debit діє єдиний знижений розмір комісії - 0,3% від суми зняття. Тепер клієнту для того, щоб зняти гроші, не потрібно шукати банкомат ПУМБ або банкомати мережі банків-партнерів – даний тариф діє у всіх банкоматах України, а це понад 40 тисяч пристроїв. В якості додаткового бонусу кожен клієнт, який випустив таку картку, отримує в подарунок талон на паливо», - коментує начальник управління транзакційних послуг Антон Гурбан.

Враховуючи, що акційна пропозиція ще актуальна, є всі можливості випустити унікальну бізнес-картку в ПУМБ і отримати гарантований подарунок прямо зараз!


Д
ізнатися більше про переваги корпоративних карт можна на сайті або за телефоном 0 800 501 275. 
Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок