Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Переказати гроші на сайті ПУМБ тепер можна тільки за номером телефону одержувача
06 серпня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) пропонує скористатися онлайн сервісом миттєвого переказу грошей між будь-якими картками будь-яких українських банків за номером телефону. Для відправлення коштів тепер достатньо знати номер мобільного телефону одержувача. Скористатися сервісом може будь-хто на сайті банку – для операції не потрібні логін і пароль, достатньо перейти з головної сторінки сайту ПУМБ www.pumb.ua в розділ «Переказ з картки на картку». Також сервіс доступний з головної сторінки інтернет-банкінгу ПУМБ Online. Одночасно на сайті ПУМБ діє послуга переказу коштів з картки на картку будь-яких банків, коли номер картки одержувача відомий.

«Нещодавно ми спростили операцію онлайн переказу коштів і зробили її доступною не тільки для клієнтів ПУМБ, а й для всіх охочих. Якщо відправник не впевнений чи не знає номер картки одержувача, то він може просто ввести номер телефону одержувача. При цьому ми подбали про високу безпеку операції, тому чекаємо зростання популярності цієї послуги. Адже завдяки цій послузі клієнти ПУМБ або інших українських банків можуть швидко і зручно здійснити переказ коштів, не відвідуючи відділення банку», – зазначив Володимир Білоус, начальник управління транзакційного бізнесу ПУМБ.

Гроші з картки відправника спишуться на віртуальний рахунок, а одержувач переказу отримає sms-повідомлення про те, що його чекає грошовий переказ, який можна забрати, перейшовши на сторінку цього сервісу. Після введення номера картки та коду підтвердження з sms-повідомлення, гроші зараховуються на картку одержувача протягом декількох хвилин.

Комісія за користування послугою "Card to Card" для відправника складає 1% від суми переказу + 5 грн. При переказі коштів з кредитної картки додатково може утримуватися комісія згідно тарифів банку, що випустив карту.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок