Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ взяв участь у «Конференції клієнтського досвіду 2015»
22 червня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний банк (ПУМБ) взяв участь в «Конференції Клієнтського досвіду 2015», яка пройшла 16 червня в конгрес-готелі «Пуща». ПУМБ як неодноразовий переможець рейтингів якості сервісу, представив систему управління якістю обслуговування, яка відповідає передовим світовим стандартам. 

«Сервіс – це не дорога, а пункт призначення. За 3 роки ПУМБ вдалося вибудувати систему управління якістю обслуговування на рівні передових практик провідних світових компаній», - зазначила Наталя Шматько, начальник управління якості та стандартів ПУМБ, яка виступила на конференції з доповіддю.

У конференції взяли участь більш ніж 100 представників компаній з різних секторів. Під час Конференції були презентовані результати першого Міжнародного дослідження клієнтського досвіду в Україні. В рамках дослідження було опитано 100 керівників провідних банків, страхових компаній, компаній, що працюють у сфері телекомунікацій, послуг і рітейлу.

ПУМБ неодноразово впродовж декількох років визнавали лідером з обслуговування клієнтів серед українських банків. Зокрема банк отримав премію IFM Awards в номінації Best Customer Service Bank – Ukraine 2014 від щорічного видання International Finance Magazine (Великобританія). Також у 2013 році ПУМБ був визнаний найкращим банком України за рівнем обслуговування клієнтів читачами порталу Banki.ua.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок