Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

У травні 2015 р. гривневий депозитний портфель фізичних осіб ПУМБ збільшився на 4%
15 червня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

У травні 2015 р. портфель гривневих депозитів фізичних осіб ПУМБ збільшився на більш ніж 4%, до 3 115 млн грн, порівняно з квітнем 2015 р. Темпи приросту депозитів ПУМБ у національній валюті за вказаний період випереджають аналогічний показник по банківській системі України у більш ніж 2 рази.

Згідно з офіційною статистикою НБУ в цілому у банківській системі за травень 2015 р. обсяг депозитів фізичних осіб у національній валюті без урахування коштів у банках, які визнано неплатоспроможними та перебувають у стадії ліквідації, збільшився на 2% - до 163,0 млрд грн, у порівнянні з попереднім періодом.

Динаміка депозитного портфелю Першого Українського підтримується довірою вкладників до банку та наявністю широкої лінійки вигідних депозитних продуктів, що покривають потреби наших клієнтів.

Найбільшою популярністю серед клієнтів як і раніше користується класичний депозит «Спокійний» на 3 місяці під 24% річних у гривні. Незважаючи на той факт, що частина банків на даний момент робить акцент на більш короткострокових депозитних продуктах, депозит «Спокійний» завдяки простим та прозорим умовам залишається найбільш популярним продуктом ПУМБ, що демонструє високу динаміку приросту депозитного портфеля банку.

«Приріст депозитного портфеля є результатом послідовного підтвердження репутації ПУМБ як відповідального та надійного банку для розміщення заощаджень, який у будь-яких економічних умовах забезпечує безперебійне та повне виконання зобов’язань перед своїми вкладниками та своєчасно пропонує своїм клієнтам найбільш актуальні депозитні продукти, що відповідають їх поточним потребам» - коментує Ярослав Сковрон, директор департаменту з продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок