Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Подовжено термін виплати коштів вкладникам НАДРА у відділеннях ПУМБ
27 квітня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Виплата здійснюється до 5 червня 2015 р. у будь-якому працюючому відділенні ПУМБ, включаючи відділення «Ренесанс Кредит», по всій Україні.

Згідно з рішенням ФГВФО до 5 червня 2015 року подовжено термін виплат гарантованих сум вкладів клієнтам ПАТ «Комерційний банк «НАДРА» – фізичним особам, кошти яких підлягають відшкодуванню Фондом гарантування вкладів фізичних осіб. 

Виплати здійснює ПАТ «ПУМБ» з 21 квітня 2015 року. Перший Український здійснює виплати вкладникам, які при укладанні договору банківського вкладу/рахунку з ПАТ «Комерційний банк «НАДРА» вказали місце реєстрації проживання за паспортом: АР Крим, м. Севастополь, Сумська, Донецька, Миколаївська, Луганська та Закарпатська області. 

Виплата коштів вкладникам здійснюється за договорами, термін дії яких закінчився до 6 лютого 2015 року включно, та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки).  

Виплати вкладникам здійснюються у розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день прийняття рішення Національним банком України про віднесення ПАТ «Комерційний банк «НАДРА» до категорії неплатоспроможних та початку виведення неплатоспроможного банку з ринку (6 лютого 2015 року), але не більше 200 тисяч гривень

Відшкодування вкладів здійснюється у будь-якому працюючому відділенні Першого Українського Міжнародного Банку, включаючи відділення «Ренесанс Кредит», по всій Україні.  

Зараз для вкладників «НАДРА» діють пропозиції у ПУМБ – зокрема, депозити «Спокійний» та «Вільний», що дозволяють ефективно розпорядитись коштами з вкладу.

Більш детальну інформацію для вкладників ПАТ «Комерційний банк «НАДРА» щодо отримання грошових компенсацій можна дізнатися на спеціальній сторінці банку http://www.pumb.ua/ua/nadra.
Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок