Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Карта MasterCard Corporate від ПУМБ – новий рівень сервісу та привілей для корпоративних клієнтів
22 квітня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Незалежно від розміру бізнесу або галузі, компанії необхідний зручний інструмент для безготівкових представницьких, відрядних або господарських розрахунків. Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) пропонує корпоративним клієнтам нове фінансове рішення – корпоративну карту MasterCard Corporate.

«Оформлюючи карту класу MasterCard Corporate в ПУМБ, клієнт отримує максимальний набір сервісів та привілей, які дозволять відчути підтримку банка будь-де у світі, і при цьому підтвердити статус успішного управлінця своєї компанії», – коментує запуск нового продукту начальник управління транзакційних послуг ПУМБ Антон Гурбан.

«Ми раді, що наш партнер ПУМБ запускає нову MasterCard® Corporate Card – провідний корпоративний картковий продукт, що створений з урахуванням потреб бізнесу. Разом із висококласним сервісом клієнти MasterCard® Corporate зможуть скористатися додатковими перевагами, включаючи доступ до MasterCard Lounge для внутрішніх та міжнародних рейсів терміналу D аеропорту Бориспіль. Власники карток також отримують переваги при оплаті карткою MasterCard® Corporate в ресторанах та готелях в рамках програм «Безцінні привілеї» та «Бізнес Бонус» від MasterCard», – зазначила Віра Платонова, генеральний директор представництва MasterCard Europe в Україні та Молдові.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок