Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ завершив виплати коштів вкладникам CityCommerce Bank
31 березня 2015

ПАТ «Перший Український Міжнародний Банк» (ПУМБ) завершив виплати гарантованих сум вкладів клієнтам неплатоспроможного ПАТ «Міський комерційний банк» (CityCommerce Bank). Загалом ПУМБ обробив понад 3600 рахунків клієнтів CityCommerce Bank та виплатив понад 190 млн грн. відшкодування.

ПУМБ був обраний Фондом гарантування вкладів фізичних осіб одним з банків-партнерів з виплати грошових компенсацій вкладникам CityCommerce Bank та проводив виплати в період з 20.02.2015 р.

«Близько 25% виплачених коштів вкладники CityCommerce Bank розмістили на депозитах у нашому банку. Це свідчить про довіру клієнтів, які оцінили високу операційну та фінансову надійність ПУМБ. Ми плануємо й надалі продовжувати співпрацю з Фондом у цьому напрямі, аби якістю своєї роботи забезпечувати зростання довіри населення до банківської системи», - зауважив Себастіан Рубай, заступник голови правління ПУМБ.

Банк здійснював виплати вкладникам, які при укладанні договору банківського вкладу/рахунку з CityCommerce Bank вказали місце реєстрації проживання за паспортом: Автономна республіка Крим, Донецька, Луганська, Миколаївська, Херсонська область або м. Севастополь.

Новини банку

arrow