Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Рівень капіталізації ПУМБ в 1,5 рази перевищує середньоринковий показник
23 березня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) продовжує залишатися одним з найбільш стійких та надійних банків  фінансової системи України і не потребує докапіталізації. Про це говорить той факт, що норматив достатності капіталу (Н2) ПУМБ на 01.03.2015 склав 11,32% при нормі не менш 10%. При цьому середній показник даного нормативу по банківській системі  складає 7,37%.

«Рівень капіталізації ПУМБ на 3,9% перевищує середній показник по ринку. Це в черговий раз підтверджує ефективність нашої бізнес-моделі і здатність самостійно справлятися з кризовими явищами, спираючись на власні фінансові ресурси», - зазначив Сергій Черненко, голова правління ПУМБ.

Нагадаємо, що ПУМБ був визнаний Фондом Гарантування вкладів одним з банків-партнерів, який виплачує вклади клієнтам City Commerce Bank. Це також говорить про високу фінансову й операційну надійність банку. До того ж ПУМБ входить до Топ-3 банків за рівнем приросту високоліквідних активів, обсяг яких перевищує консервативні норми НБУ на 50 %. 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок