Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Задоволені клієнти – головна цінність ПУМБ
19 березня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ одним з перших серед українських банків впровадив стандарти якості обслуговування клієнтів. Сьогодні 19 березня, у Міжнародний день клієнта, ПУМБ повідомляє про результати 3 років роботи системи управління якістю обслуговування.

Протягом 3 років банк щокварталу проводив дослідження «Таємний покупець» і «Таємний дзвінок», а раз на рік - вимірювання індексу задоволеності клієнтів (CSI). У перший рік це дозволило визначити сильні та слабкі сторони обслуговування в банку, щоб виробити стратегію вдосконалення сервісу. Протягом наступних двох років всі процеси в банку пройшли через призму відповідності очікуванням клієнтів. Це дозволило ПУМБ увійти і залишитися в ТОП-3 банків з кращим рівнем обслуговування та якості послуг за оцінкою порталу Banki.ua.

«Якість сервісу як і раніше є частиною стратегії банку. У цей складний час підвищення якості обслуговування можуть собі дозволити небагато фінансових установ, але ми вважаємо це своєю конкурентною перевагою. Ми не знижуємо стандарти, ми їх удосконалюємо. Всі наші зусилля спрямовані на набуття та збереження довіри і лояльності клієнтів. Клієнти – ключова цінність банку, вони допомагають нам стати кращими», – зазначає Наталія Шматько, начальник управління якості та стандартів департаменту стратегічного маркетингу ПУМБ.

У 2015 році банк запустив програму «ПУМБ Правда». Дослідження 2014 року показали, що одним з факторів, що впливає на лояльність клієнтів, є чесність й відкритість банку. Декларація якості ПУМБ складається з 12 правил-правд, заснованих на впроваджених стандартах. Такий підхід, дозволяє клієнту зрозуміти, що він має право отримати, звернувшись до ПУМБ. У той же час співробітники банку бачать та знають, що вони зобов'язані надати клієнту. Впровадження програми «ПУМБ Правда» вже дало перші результати, які дозволили поліпшити обслуговування в банку й зробити клієнтів більш лояльними. ПУМБ відкритий до зауважень та пропозицій клієнтів на сайті банку, за телефоном, в соціальних мережах.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок