Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ став правонаступником прав та зобов’язань банку Ренесанс Капітал
13 березня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) став правонаступником усіх прав та зобов’язань Банку Ренесанс Капітал (ТМ «Банк Ренесанс Кредит») по відношенню до його клієнтів, партнерів, контрагентів. Передаточний акт всіх прав та обов’язків був затверджений 14 березня 2015 року рішенням загального зборів акціонерів ПАТ «Перший Український Міжнародний Банк» та рішенням акціонера АТ «Банк Ренесанс Капітал».

Таким чином, був завершений етап юридичного злиття банків, що розпочався восени минулого року. Об’єднання банків проходить під контролем Національного банку України та Антимонопольного комітету України. До кінця 2015 року буде завершено операційне злиття – об’єднання мережі відділень, продуктового ряду та сервісів обох банків. Загальний капітал об’єднаного банку не змінився, а регулятивний капітал збільшився на 295 млн. грн.

Для клієнтів обох банків найближчим часом нічого не зміниться. Відділення банку «Ренесанс Кредит» продовжать роботу під існуючим брендом, який добре зарекомендував себе на ринку споживчого кредитування. По завершенні процесу приєднання, об’єднаний банк буде працювати під брендом Першого Українського Міжнародного Банку – «ПУМБ».

«Злиття двох організацій – це завжди серйозний виклик. В поточних нестабільних умовах в економіці, політиці, банківській системі – це подвійний виклик для нашої команди. Ми побудуємо нову ІТ-архітектуру банку, об’єднаємо мережі відділень по всій Україні, запропонуємо клієнтам повну лінійку привабливих та інноваційних продуктів. Об’єднаний універсальний банк зможе задовольнити фінансові потреби клієнтів різних сегментів українського ринку», – зазначив Сергій Черненко, голова Правління ПУМБ, голова Наглядової ради банку «Ренесанс Кредит».
Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок