Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Малий та середній бізнес заробляє в ПУМБ
17 лютого 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

За минулий рік декілька тисяч компаній сегменту малий і середній бізнес (МСБ) перейшли на обслуговування в Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ). Доступні програми фінансування, лояльні умови розрахунково-касового обслуговування та вигідні умови розміщення депозитів – ключові переваги ПУМБ для бізнесу.

Олена Рудик, керівник департаменту по роботі з малим та середнім бізнесом ПУМБ: «В складних економічних умовах збереження та  примноження тимчасово вільних коштів, стає найважливішою задачею підприємств. Ми будуємо з нашими клієнтами  партнерські відносини, тому вони користуються найбільш вигідними та ефективними інструментами з управління коштами. При цьому ми дбаємо про високу  надійність вкладів, що підтвердило стрес-тестування НБУ. Завдяки цьому в 2014 році майже на 9% виросла кількість клієнтів МСБ, які  скористувались пропозиціями ПУМБ з примноження тимчасово вільних грошових коштів».

Найбільш популярним продуктом є «Доходний рахунок», який дозволяє заробляти 8-9% річних в залежності від суми залишків на рахунку клієнта.  При цьому немає жодних обмежень на ведення господарської діяльності. Якщо залишки на розрахунковому рахунку часто змінюються, то компанії обирали послугу "Нарахування на стабільний залишок", яка дозволяє клієнту заробляти до 16% на стабільний залишок та до 5% на  кошти на поточному рахунку, які перевищують стабільний залишок. Періодом розміщення може виступати навіть одна ніч, вихідні дні або будь-який інший строк.

З метою збереження тимчасово вільних коштів ПУМБ пропонує депозит «Гнучкий», який працює за принципом депозитної лінії – кошти можна  розміщувати траншами, з різним періодом в залежності від потреб клієнта та його планів з використання коштів. Це дозволяє отримувати дохід на  рівні стандартного депозиту – до 19,5% річних.

Нещодавно ПУМБ увійшов до Топ-10 Рейтингу життєздатності банків авторитетного видання «Forbes». Також ПУМБ є одним з небагатьох українських банків, який успішно пройшов у 2014 році стрес-тестування Національного Банку України.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок