Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Штаб Ріната Ахметова допоможе мирним жителям, які постраждали в Краматорську
10 лютого 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

 10 лютого, від обстрілу постраждав Краматорськ. Місто, яке ще з весни пізнало на собі всі жахи збройного конфлікту. Місто, в яке почали з'їжджатися переселенці звідусіль, де йдуть бойові дії. Є загиблі. Поранені. Серед них - діти. Кількість постраждалих зростає. За інформацією, що є у Штабі загинуло 5 людей, постраждали 63 особи, серед них 4 дитини.

Рінат Ахметов доручив Гуманітарному Штабу допомогти всім постраждалим мирним жителям і внутрішнім переселенцям, які знаходяться в місті. На даний момент співробітники Штабу зв'язуються з лікувальними закладами міста, дізнаються потреби в оперативному лікуванні і в медикаментах. За інформацією Штабу, поранені мешканці знаходяться в двох міських лікарнях - №1 та №3. Гуманітарний штаб Ріната Ахметова вже взяв супровід трьох дітей з 3-ї лікарні.

Просимо вас повідомляти про всіх мирних постраждалих, яким потрібна адресна допомога, по телефону «гарячої лінії» Штабу Ріната Ахметова - 0800 509 001 або за адресою електронної пошти: [email protected]

Наша гаряча лінія працює цілодобово.

Нагадаємо, що влітку 2014 року, коли в Краматорську велися бойові дії, фонд Ріната Ахметова евакуював з міста літніх людей, жінок, дітей. Коли ситуація в місті стабілізувалася - краматорчани повернулися додому. Зараз Краматорськ приймає жителів із зони АТО. Для них працює пункт видачі гуманітарної допомоги від Штабу.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок