Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ – у ТОП-5 банків, яким довіряють свої депозити страхові компанії
21 січня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) увійшов до першої п’ятірки банків, яким страхові компанії довірили свої депозити, повідомляється на сайті Ліги страхових організацій України (ЛСОУ).

По даним ЛСОУ, осяг строкових депозитів страхових компаній, що розміщені у банках станом на 30 вересня 2014 року, складають понад 9 млрд. грн., з яких 1,5 млрд. грн. в іноземній валюті.

Олексій Волчков, заступник голови правління з корпоративного бізнесу ПУМБ: «Висока надійність вкладів клієнтів без компромісів ключова цінність ПУМБ вже багато років. Надлишковий капітал та грамотне управління кредитним портфелем дозволило навіть у складних економічних умовах забезпечити банку стійкість, що підтвердив проведений Національним Банком України стрес-тест. ПУМБ залишається надійним фінансовим партнером для більш ніж 20 тисяч корпоративних клієнтів. Ми раді, що серед них багато провідних страхових компаній України, які розмістили більше 200 млн грн. на депозитах в нашому банку».
Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок