Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Онлайн перекази коштів з карти на карту з новим сервісом від ПУМБ
13 січня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) пропонує скористатися новим онлайн сервісом “Card to Card”, який дозволяє миттєво переказувати грошові кошти між будь-якими банківськими картами українських банків.

Завдяки цьому сервісу клієнти ПУМБ чи інших українських банків можуть швидко та зручно здійснити переказ коштів, не відвідуючи відділення банку. Для відправки коштів достатньо знати номер карти отримувача. Кошти зараховуються на карту отримувача в режимі онлайн в протягом декількох хвилин після відправки.

Комісія за користування послугою “Card to Card” складає 1% від суми переказу + 5 грн. При переказі коштів з кредитної карти додатково може втримуватися комісія згідно тарифів банку, що випустив карту.

За допомогою сервісу “Card to Card” можна здійснити переказ коштів рідним чи близьким або поповнити власну карту, видану будь-яким українським банком. Наприклад, можна погасити заборгованість за кредитними картами інших банків.

Скористатися сервісом можна на головній сторінці сервісу ПУМБ Online https://online.pumb.ua/.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок