Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ пропонує додатковий захист 3-D Secure по карткам Visa и MasterCard в інтернет-банкінгу «ПУМБ online
15 грудня 2014
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) пропонує всім клієнтам підключити сервіс додаткового захисту 3-D Secure для карток Visa та MasterCard за допомогою інтернет-банкінгу «ПУМБ online». 

Власники платіжних карток ПУМБ тепер можуть безкоштовно активувати та управляти сервісом додаткового захисту 3-D Secure за допомогою веб-версії системи дистанційного обслуговування «ПУМБ online» в розділі «Картки».

3-D Secure – це протокол обробки інтернет-транзакцій, розроблений та узгоджений міжнародними платіжними системами Visa та MasterCard. Цей сервіс призначено для забезпечення додаткової безпеки платежів (захист від несанкціонованого використання) під час здійснення покупок в Інтернет-магазинах з використанням платіжної карти.

Як правило, на сайті Інтернет-торговця, який підтримує технологію захисту 3-D Secure, розміщені спеціальні логотипи. Якщо торговець підтримує 3-D Secure, то для підтвердження операції власник картки повинен лише ввести на спеціальній захищеній web-сторінці ПУМБ одноразовий пароль, надісланий в SMS-повідомленні на його номер мобільного телефону. Тобто для кожної операції встановлюється спеціальний одноразовий пароль. Отже власник картки може бути впевнений, що лише він може здійснити онлайн-покупку за допомогою своєї картки.

Якщо ж платіжна карта підключена до сервису 3-D Secure, але сайт Інтернет-торговця не підтримує цю технологію, то операція буде здійснюватися в стандартному режимі (без введення одноразового паролю).

Більш детальна інформація за телефонами: 0 800 500 490 та 38 044 290 93 29.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок