Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ і Гуманітарний штаб при Фонді Ріната Ахметова почали програму підтримки переселенців із зони АТО
15 жовтня 2014
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) спільно з Гуманітарним штабом при Фонді Ріната Ахметова починає програму підтримки переселенців із зони АТО, які хочуть повернутися додому.

З 14 жовтня Гуманітарний штаб при Фонді Ріната Ахметова видає сертифікати на допомогу в розмірі 1500 грн вимушеним переселенцям, які проживали на базах Гуманітарного штабу і які висловили побажання виїхати додому або в інші населені пункти. Власник такого сертифікату може звернутися в будь-яке з 122 відділень ПУМБ, де за спрощеною схемою, без відкриття рахунку, отримає кошти за наявності паспорта та ідентифікаційного номеру.

Волонтери Гуманітарного штабу вже повідомили переселенцям про запуск програми і проконсультували щодо оформлення необхідних документів
Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок