Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Новий депозит «Спокійний» від ПУМБ
02 вересня 2014
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) розробив новий депозит «Спокійний» з максимальною прибутковістю 24% річних в гривнях, 11% в доларах США і 10% в євро.

Депозит «Спокійний» є терміновим вкладом з широким вибором валюти і термінів вкладу: 1,3,6,9,12,18 місяців. Мінімальна сума вкладу - 500 гривень, 100 доларів США та 100 євро. Отримувати відсотки по депозиту можна як наприкінці терміну, так і щомісяця за бажанням клієнта - незалежно від форми нарахування доходу, банк гарантовано виплачує відсотки в повному обсязі.

Головною особливістю даного депозиту є єдина процентна ставка при розміщенні депозиту терміном на 3 місяці: 24% річних в гривні, 11% річних в доларах США та 10% річних в євро незалежно від суми вкладу і категорії клієнта.

Оформивши депозит в ПУМБ, клієнт отримує гарантований дохід і збереження своїх коштів в банку, що входить в топ-10 найбільших банків України, який вже більше 20 років неухильно виконує свої зобов'язання перед клієнтами навіть у найскладніші для економіки часи.

«Розуміючи, що в поточній ситуації, коли вкладники не ризикують надовго розлучатися з грошима, але при цьому побоюються зберігати гроші вдома, ПУМБ розробив максимально зручний та вигідний для клієнтів продукт - депозит «Спокійний». Розмістивши кошти всього на 3 місяці, ви отримуєте максимально високий дохід за відсотками в одному з найбільших і найнадійніших банків країни», - відзначає Аркадій Шидер, заступник керівника департаменту кредитування і депозитів роздрібного бізнесу ПУМБ.

Депозит «Спокійний» може бути оформлений за фактичної відсутності грошових коштів у клієнта в момент підписання договору. В такому випадку клієнту необхідно в дату підписання договору, або в наступні 5 днів перерахувати на картковий рахунок в ПУМБ необхідну суму. Ці кошти автоматично надходять на депозитний рахунок. Після цього депозитний договір набуває чинності.

Оформивши депозит від ПУМБ, клієнт автоматично отримує доступ до інтернет-банкінгу «ПУМБ online», який дозволяє керувати своїм вкладом цілодобово 7 днів на тиждень, не відвідуючи відділення банку.

За бажанням клієнта також можливе автоматичне продовження депозиту «Спокійний» на новий термін.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок