Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ – найкращий банк України по Корпоративній Соціальній Відповідальності
21 серпня 2014
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) визнано найкращим банком України з корпоративної соціальної відповідальності (КСВ) у 2014 р. згідно з міжнародним рейтингом Global Banking & Finance Review Awards – 2014.

Відповідно до кращої практики КСВ, ПУМБ проводить роботу за наступними напрямками: управління персоналом, управління якістю та відносинами зі споживачами, благодійність і соціальні інвестиції, охорона навколишнього середовища, охорона праці тощо. Систему корпоративної соціальної відповідальності (КСВ) В банку збудована згідно з принципами Глобальної угоди (UN Global Compact Principles).

«Великий бізнес, будучи локомотивом розвитку економіки, а значить і держави, повинен проповідувати цінності відповідального та етичного підходу у всіх напрямках своєї діяльності. Думаю, що рівень відповідальності бізнесу є одночасно мірилом зрілості соціуму. Наша ціль – побудова прогресивного, цивілізованого суспільства, і кожен повинен робити у цей свій внесок. Саме тому ПУМБ вже багато років сповідує філософію соціальної відповідальності, в рамках якої традиційно проводить різноманітні благодійні акції, допомагає дитячим будинкам, підтримує різні медичні заклади та призиває до цього всіх представників корпоративного бізнесу», - підкреслює Сергій Черненко, голова правління ПУМБ.

Традиційно щороку ПУМБ реалізує ряд великих соціальних проектів, спрямованих на допомогу дитячим будинкам, фінансову підтримку медичних закладів, а також впроваджує всілякі екологічні ініціативи.

Тільки в 2014 році банк реалізував ряд соціальних проектів, серед яких благодійна акція по збору коштів на подарунки вихованцям дитячих будинків до Міжнародного Дня захисту дітей та до Дня Святого Миколая, участь в турнірі «Кубок життя», метою якого був збір коштів на покупку реанімаційно-хірургічного монітора для Київського обласного психонаркологічного медичного об'єднання. Також співробітники ПУМБ приймали участь у всеукраїнській акції з прибирання парків, скверів, пляжів та інших місць відпочинку «Зробимо Україну чистою!». Крім цього ПУМБ надає фінансову підтримку благодійному фонду допомоги Донецькому дитячому онкогематологічному центру «Надія»: на кошти, перераховані банком в 2013 році, було закуплено спеціальне медичне обладнання.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок