Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Повідомлення про зміни умов Публічної пропозиції ПАТ «ПУМБ» на укладення Договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб та Тарифів Першого Українського на обслуговування фізичних осіб
18 липня 2014
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Шановні клієнти, з 18 серпня 2014 року набувають чинності зміни до Публічної пропозиції ПАТ «ПУМБ» на укладення Договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб та Тарифів Першого Українського на обслуговування фізичних осіб.

Основні зміни в Публічну пропозицію ПАТ «ПУМБ» на укладення Договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб внесені в частині зміни процентних ставок за Кредитними картками з відновлювальною кредитною лінією, умови надання та обслуговування яких вказані у Додатку №3 «Умови надання та обслуговування «Кредитної картки з пільговим періодом».

Ознайомитися з новою редакцією Публічної пропозиції ПАТ «ПУМБ» на укладення Договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб можна за цим посиланням.

Ознайомитися з новою редакцією Тарифів Першого Українського на обслуговування фізичних осіб можна за цим посиланням.

У разі незгоди із запропонованими змінами умов Публічної пропозиції ПАТ «ПУМБ» на укладення Договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб або Тарифів Першого Українського на обслуговування фізичних осіб, Ви маєте право до дати набрання чинності змін розірвати договір без сплати додаткової комісійної винагороди за його розірвання в порядку, передбаченому п. 2.3.5. Розділу I договору.

За наявності додаткових питань звертайтеся до працівників відділень ПАТ «ПУМБ» (перелік відділень можна переглянути за цим посиланням) або в Центр обслуговування клієнтів за телефонами:

  • 0800500490 цілодобово і безкоштовно в межах України зі стаціонарних і мобільних телефонів,
  • +380623324900 - для міжнародних дзвінків,
  • 490 - за тарифами мобільних операторів.
Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок