Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ: Період продажів акційних депозитних програм для фізичних осіб продовжений до 31 липня 2014 р.
03 липня 2014
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) повідомляє про зміни в депозитних програмах для фізичних осіб.

Так, продаж депозитів «Щодня» та «Лояльний» продовжено до 31 липня 2014 р. (включно).

Також до 31 липня (включно) продовжено термін дії акційної програми лояльності за безготівкове перерахування з третіх банків коштів на депозит в ПУМБ в іноземній валюті. Цією пропозицією можуть скористатися вкладники, які до 31 липня 2014 р. оформлять депозит «Прибутковий» у доларах США або євро, перерахувавши кошти на картковий рахунок в ПУМБ з рахунку в будь-якому іншому банку шляхом безготівкового переказу. При здійсненні цієї операції вкладник отримує надбавку +0,3% річних до стандартної відсоткової ставки за депозитом «Прибутковий» у доларах США або євро, як компенсацію за сплачену раніше комісію за вихідний переказ грошей з іншого банку. При цьому зарахування коштів на картковий рахунок в ПУМБ для клієнта також здійснюється без сплати комісії.

Нагадуємо, що депозит «Щодня» є класичним терміновим вкладом без права поповнення з широким вибором валюти і термінів вкладу: 187, 273, 371 день. Прибутковість депозиту зростає кожні 7 днів. Виплата відсотків здійснюється щотижня. Оформивши цей депозит, вкладник може достроково його розірвати у будь-який момент без втрати відсотків.

Депозит «Лояльний» - це стандартний депозитний продукт без права поповнення з широким вибором валюти і термінів вкладу: 1,3,6,9,12,18 місяців. Дана пропозиція призначено для вкладників, які будучи раніше клієнтами ПУМБ, достроково розірвали строковий депозит в період з 1 грудня 2013 р. до 15 квітня 2014 р. з переглядом відсоткової ставки. Оформивши депозит "Лояльний", вкладник отримує компенсацію втрачених при достроковому розірванні старого депозиту відсотків шляхом отримання спеціальної надбавки + 1,5% в гривнях і +0,8% в іноземній валюті до стандартних ставок депозитів.

Мінімальна сума вкладу за даними депозитами - 500 гривень, 100 доларів США та 100 євро.

«Йдучи назустріч клієнтам, ми прийняли рішення продовжити період продажів спеціальних депозитних програм для фізичних осіб, які користуються великою популярністю серед вкладників ПУМБ. Ці продукти об'єднали в собі всі переваги класичного строкового вкладу і поточних рахунків», - відмітив Аркадій Шидер, заступник керівника департаменту кредитування і депозитів роздрібного бізнесу ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок