Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ серед лідерів фінансового ринку по факторинговому фінансуванню
20 червня 2014

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) став одним з лідерів серед українських банків за обсягом і темпами приросту факторингового фінансування.

Так, обсяг портфеля факторингових операцій ПУМБ перевищив 755 млн грн, а динаміка приросту склала більше 100% з початку року. На даний момент факторингове фінансування в сегменті малого бізнесу становить близько 50% кредитного портфеля банку.

«В умовах, коли в Україні скорочується кредитування і корпоративний сектор, зокрема, малий і середній бізнес, гостро потребує коштів, ПУМБ, слідуючи тенденціям ринку, пропонує альтернативний ефективний інструмент фінансування – факторинг. Сьогодні ця послуга надзвичайно затребувана серед наших клієнтів, особливо представниками малого бізнесу. Кращим доказом цьому служить той факт, що з початку року темпи зростання портфеля факторингових операцій в ПУМБ перевищили 100%, вивівши банк в лідери ринку за цим показником», – зазначає Олексій Волчков, заступник голови правління ПУМБ.

Факторинг – це зручний і гнучкий фінансовий інструмент для компаній, які працюють з підприємствами на умовах відстрочки платежів. Даний інструмент можна застосовувати до поставок не тільки товарів, а й послуг (транспортних, ремонтних та інших).

Вартість факторингової послуги ПУМБ не перевищує ринкову вартість послуги з прямого кредитування бізнесу. Однак у порівнянні з традиційними кредитними продуктами, клієнт не несе витрат з оформлення застав, також скорочуються тимчасові витрати на укладання угоди з банком. Крім цього, факторингове фінансування не вимагає заставного забезпечення і гарантує оперативне надання коштів до 7 робочих днів з моменту подачі заявки на оформлення факторингу.

Для оформлення послуги факторингу достатньо надати мінімальний пакет документів – контракт з дебітором та бухгалтерські документи, що підтверджують поставку товару або надання послуг.

Новини банку

arrow