Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ повністю припиняє свою діяльність в Криму
30 травня 2014
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ), виконуючи рішення Національного банку України (Постанова № 260 від 06.05.2014 року), з 30 травня 2014 року закриває всі відділення на Кримському півострові.

Закриттю відділень передувала підготовча робота. Клієнти Першого Українського були заздалегідь повідомлені банком про майбутнє припинення діяльності ПУМБ на території АР Крим, клієнтам було запропоновано два варіанти вирішення питання взаємодії з банком − закриття рахунку в банку або переведення рахунку на материкову частину України.

В даний час і надалі ПУМБ гарантує виконання своїх зобов'язань перед клієнтами в будь-якому з відділень банку на материковій частині України на тих же умовах, прозоро і відкрито. Кредитні зобов'язання клієнтів перед банком також не втрачають своєї юридичної сили.

Кращим доказом довіри з боку клієнтів є те, що близько 30 тисяч кримських клієнтів − юридичних та фізичних осіб − продовжують співпрацю з ПУМБ.

Сергій Черненко, голова правління ПУМБ: «Ми відповідально ставимося до свого бізнесу, наших клієнтів і співробітників, однак ситуація, що склалася, унеможливлює функціонування банку в АР Крим. Перший Український Міжнародний Банк, дотримуючись законодавства України, продовжує виконання всіх зобов'язань перед клієнтами. У той же час, ми також очікуємо виконання зобов'язань клієнтів перед нашим банком».

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок