Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Зараховуйте кошти на депозит «Прибутковий» у ПУМБ і отримайте компенсацію витрат за безготівковий переказ
23 травня 2014
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) повідомляє про старт нової акційної програми для клієнтів, що розміщують кошти в іноземній валюті

Дана пропозиція призначена для вкладників, які до 30 червня 2014 оформлять депозит «Прибутковий» у доларах США або євро, перерахувавши кошти на картковий рахунок в ПУМБ з рахунку в будь-якому іншому банку шляхом безготівкового переказу. При здійсненні цієї операції вкладник отримує надбавку +0,3% річних до стандартної відсоткової ставки за депозитом «Прибутковий» у доларах США або євро, як компенсацію за сплачену раніше комісію за вихідний переказ грошей з іншого банку. При цьому зарахування коштів на картковий рахунок в ПУМБ для клієнта також буде здійснюватись без комісії.

«Прибутковий» є класичним строковим вкладом з термінами розміщення 1,3,6,9,12 і 18 місяців і ставками до 11,4% річних у доларах США і до 10,5% річних в євро. Мінімальна сума вкладу -100 доларів США і 100 євро.

Взяти участь в акції можуть як нові, так й існуючі клієнти ПУМБ. Новим клієнтам для здійснення безготівкового переказу необхідно попередньо без утримання комісії відкрити картковий рахунок в ПУМБ. Щоб отримати надбавку +0,3% річних до стандартної відсоткової ставки за депозитом "Прибутковий" в рамках даної акційної пропозиції, клієнт повинен надати документ, що підтверджує факт сплати комісії за вищевказане перерахування коштів з рахунку в іншому банку на рахунок ПУМБ.

Депозит «Прибутковий» у рамках даної акції оформлюється без можливості автопролонгації. При цьому акційна програма лояльності може застосовуватися одночасно зі стандартною програмою лояльності. Тобто, якщо ви вже є лояльним клієнтом ПУМБ, то надбавка +0,3% річних нараховується на вже існуючу надбавку в рамках стандартної програми лояльності банку.

Відкрити депозит можна в будь-якому з відділень ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок