Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ визнаний кращим брендом з просування в інтернеті
22 травня 2014
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) в рамках Всеукраїнського форуму «Дні Інтернет-маркетингу» 2014 нагороджено премією «ІВІН» 2014 в номінації «Провайдер послуг». Також ПУМБ отримав Гран-прі премії.

Премія «ІВІН» 2014 - нагорода за найбільш ефективне просування бізнесу в інтернеті. Переможців премії обирає журі, до складу якого входять експерти у сфері інтернет-маркетингу, маркетингу, реклами та IT-бізнесу. Оцінка номінантів здійснюється в декількох напрямках інтернет-маркетингу: дизайн, «юзабіліті», якість контенту, SEO - просування ресурсу в пошукових системах, активність компанії в соціальних мережах, контекстна реклама - якість і ефективність рекламної кампанії, ефективність digital-стратегії.

Лілія Зубарєва, керівник департаменту стратегічного маркетингу ПУМБ: «Лідерство ПУМБ в інтернет-просуванні отримує ще одне визнання експертного співтовариства. Перший Український системно і грунтовно підходить до інтернету як до джерела зворотного зв'язку з клієнтом. Уміння чути думку клієнтів в мережі трансформується в реальні кроки банку по відношенню до клієнтів: консультацію, відповідь на скаргу або пропозицію, вдосконалення сервісу і продуктових пропозицій. Ефективне просування банку в інтернеті напряму пов'язане з високою оцінкою нашими клієнтами якості сервісу Першого Українського».
До речі досягнення банку в сфері якості сервісу підтверджує той факт, що в 2013 році ПУМБ був визнаний лідером Народного рейтингу банків на порталі Banki.ua, читачі якого назвали банк кращим в Україні за рівнем обслуговування та якості послуг.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок