Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Подарунки для користувачів «ПУМБ online»
23 квітня 2014
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) з 7 квітня по 6 липня 2014 проводить акцію «Подарунки для користувачів ПУМБ online». В акції можуть взяти участь як постійні, так і нові користувачі послуги інтернет-банкінгу.

Стефан Гуглієрі, виконавчий директор ПУМБ: «Система інтернет-банкінгу «ПУМБ online» працює більше чотирьох років, за цей час понад 300 тисяч клієнтів стали її користувачами. В основі нашої взаємодії з клієнтами лежить філософія партнерства та захисту інтересів клієнта, що дозволяє забезпечувати один з найвищих у галузі рівнів якості обслуговування. Ми будемо раді, якщо внаслідок проведення акції ще більша кількість клієнтів гідно оцінять наш інтернет-банкінг. Вигоди від користування «ПУМБ online» для клієнта очевидні − це сервіс високої якості, економія часу і грошей».

Клієнтам, у яких укладено договір на користування системою «ПУМБ online», в період проведення кампанії будуть надходити індивідуальні інформаційні повідомлення з пропозицією зробити певну операцію в системі «ПУМБ online». Індивідуальні повідомлення, сформовані випадковим чином, будуть відправлятися через e-mail, ATM та «ПУМБ online».

Можливі завдання, які необхідно буде виконати:

• Вхід в систему;

• Переказ коштів іншому клієнту ПУМБ;

• Переказ коштів в інший банк;

• Відкриття нового депозиту;

• Оплата послуг та виставлених рахунків;

• Купівля квитків;

• Поповнення мобільного телефону.

Кожні 2 тижні буде проводитися розіграш призів шляхом випадкового комп'ютерного відбору операції. Переможцям буде направлено інформаційне повідомлення, в якому вказана сума виграшу – від 1 до 1000 грн. Виграна сума, сформована випадковим чином, буде перерахована на потоковий або картковий рахунок клієнта.

Докладно з офіційними правилами акції для постійних та нових клієнтів ви можете ознайомитися на сайті банку.

Довідкова інформація

Інтернет-банкінг «ПУМБ online» зручна, безпечна та інтуїтивно зрозуміла система віддаленого самообслуговування, що дозволяє в будь-який час доби, незалежно від місцезнаходження користувача, здійснювати весь спектр фінансових операцій: переглядати залишки по рахунках, оплачувати послуги мобільного зв'язку, здійснювати комунальні та інші платежі, відкривати, поповнювати і закривати депозити, замовляти та блокувати платіжні картки, погашати кредити, а також багато інших необхідних операцій. Додатково банк запропонував клієнтам можливість здійснення операцій прямо з телефону. Додаток iPUMB працює під Android, iOS (iPhone і HD-версія для iPad) і Windows Phone. Додатки для різних платформ відрізняються інтерфейсом, але пропонують повнофункціональний мобільний банкінг.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок