Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Програма лояльності від ПУМБ «Star Club» збільшує кількість партнерів
07 лютого 2014
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) збільшує кількість партнерів за програмою лояльності «Star Club». Тільки в грудні 2013 - січні 2014 року до цієї програми, яка спеціально створена для власників платіжних карток ПУМБ і «Ренесанс Кредит», приєдналось 260 партнерів з різних сфер бізнесу. Серед них – установи та підприємства з широкою мережею торгових точок по всій території України:

1. Фінансові установи:

- «Аска» − страхова компанія aska.com.ua, знижка 10%

- «Альфа страхування» − страхова компанія alfaic.ua, знижка 10% від стандартних умов на всі добровільні види страхування, які не пов’язані зі страхуванням заставного майна, життя і здоров’я позичальників;

- «Арсенал» − страхова компанія arsenal-strahovanie.com, знижка до 20% при укладанні договорів добровільного страхування майна, яке не є заставним.

2. Заклад охорони здоров’я:

- «Аптека доброго дня» − мережа аптек drugstore.com.ua, знижка 5%.

3. Сервісне підприємство:

- «Тип-топ сервіс» − мережа шиномонтажних майстерень tts.net.ua, знижка 5%.

4. Виробниче підприємство:

- «Sealine» − виробник нижньої бавовняної білизни sealine.biz, знижка 5%.

Кількість партнерів програми лояльності постійно зростає. На сьогоднішній день «Star Club» нараховує понад 1000 торгових точок по всій Україні. Партнерами «Star Club» виступають кафе, ресторани, АЗС, готелі, магазини одягу і взуття, ювелірних виробів, електроніки і мобільних пристроїв, продуктів харчування та багато інших.

Шукайте зірку «Star Club» у вашому місті та отримуйте приємні знижки на покупки, використовуючи картку ПУМБ або «Ренесанс Кредит».

Довідка

«Star Club» − це програма лояльності, в якій учасники отримують миттєві знижки при розрахунках за товари або послуги за допомогою платіжної картки. Для участі в програмі достатньо мати будь-яку платіжну картку від Першого Українського або банку «Ренесанс Кредит». Знижки надаються у торгових точках партнерів програми, де розміщений логотип «Star Club».

Повний перелік партнерів знаходиться на сайті www.star-club.com.ua.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок