Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Спостережна рада ПУМБ призначила Федота Єременко на пост заступника голови правління банку
19 грудня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Спостережна Рада Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) прийняла рішення про призначення Федота Єременко на посаду заступника голови правління та введення його до складу правління банку з 17 грудня 2013 року (Протокол № 201 від 17.12.2013г.).

До сфери відповідальності пана Єременко буде входити контроль за ризиками банку.

«Система контролю за ризиками ПУМБ відповідає кращій світовій практиці і є для нас одним з пріоритетних напрямків. Призначення Федота Єременко на посаду заступника голови правління посилить існуючу систему ризик-менеджменту і управління банку в цілому», - прокоментував призначення Сергій Черненко, голова правління ПУМБ.

Біографічна довідка:

Федот Єременко в 2000 році закінчив Київський національний економічний університет за спеціальністю «Фінанси».

З серпня 2012 року Федот Єременко очолює департамент ризик-менеджементу ПУМБ. До команди банку пан Єременко приєднався в червні 1999 року в якості спеціаліста відділу супроводження та контролю кредитного управління.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок