Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Квитки на футбольні матчі тепер можна придбати у ПУМБ Online
13 листопада 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Від сьогодні в інтернет-банкінгу «ПУМБ Online» з’явився новий сервіс – покупка квитків. Зараз доступна можливість бронювання й викупу білетів тільки на футбольні матчі, які проводяться на стадіоні «Донбас Арена», але у майбутньому в цьому сервісі з’явиться можливість бронювання квитків на інші спортивні події й концерти.

Сервіс покупки білетів у «ПУМБ Online» дозволяє обрати матч, сектор стадіону та місце. Усі заброньовані квитки зберігаються і їх можна роздрукувати у будь-яку мить. Обмінювати ці квитки у касах стадіону не обов’язково, оскільки на них присутній штрих-код, який сканується при вході на стадіон.

Нагадуємо, що сервіс інтернет-банкінгу «ПУМБ Online» надає своїм користувачам широкі можливості з управління власними фінансами: перегляд балансу рахунку та історії операцій, погашення кредитів, оплата рахунків за комунальні послуги, послуги зв’язку, балансу в соціальних мережах та онлайн іграх, оплата рахунків за реквізитами, замовлення карт, блокування карт, встановлення лімітів на операції в інтернеті. Однією з найпопулярніших функцій «ПУМБ Online» є розміщення депозитів та операції з ними (поповнення, закриття, часткове зняття). Унікальним сервісом «ПУМБ Online» є «Депозитний конструктор», який дозволяє клієнту відкрити депозит на власних умовах. Проаналізувати усі свої операції з рахунком клієнт може завдяки сервісу «Мої фінанси».

Інтернет-банкінг «ПУМБ Online» зручний для мобільних користувачів, оскільки доступний в якості мобільних додатків для смартфонів на базі iOS, Android, Windows Phone, а також користувачів планшетів iPad.

Переглянути демо-версію сервісу «ПУМБ Online» можна за посиланням https://online.pumb.ua/demo.
Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок