Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ пропонує молоді банк на кінчиках пальців
08 листопада 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) розробив спеціальний продукт для молодих людей у віці від 16 до 28 років включно: студентів, працюючих студентів і молодих спеціалістів. Під час розробки продукту ПУМБ використовував сегментований підхід, який враховує життєвий стиль потенційних клієнтів, який відображений у 8-ми оригінальних дизайнах карток: для хлопців – Хіпстер, Репер, Скутерист, Байкер; для дівчат – Меломанка, Ексцентрик, Блондинка, Хіпі.

Базові послуги пакету «ПУМБ Touch» включають в себе: поточний рахунок у національній валюті; картку з одним з 8 дизайнів; сервіс інтернет-банкінгу «ПУМБ online»; SMS-банкінг; додатковий захист 3-D Secure; безкоштовні онлайн перекази між рахунками, відкриті в ПУМБ; безкоштовне та необмежене зняття грошових коштів у банкоматах ПУМБ; безкоштовне безготівкове поповнення рахунку, а також безкоштовне поповнення рахунку третіми особами в касі банку. Вартість пакету складає 50 грн на рік.

Враховуючи те, що близько 66%* молодих людей не можуть уявити своє життя без доступу до мережі інтернет, ПУМБ подбав про високу безпеку онлайн платежів. Молодіжна картка має додатковий захист – технологію 3-D Secure. Це унікальна система забезпечення безпеки оплати товарів та послуг в мережі інтернет за рахунок додаткової ідентифікації клієнта за допомогою одноразового пароля у вигляді SMS.

Вільний час молоді люди вважають за краще проводити з друзями в кафе, кіно і клубах, а також подорожуючи. При цьому близько 43% не уявляють своє життя без прослуховування музики*. У зв'язку з цим ключовою перевагою пакету «ПУМБ Touch» є велика партнерська програма, завдяки якій власникові пакета доступні знижки на концерти, музичні події і техніку. Актуальні пропозиції від партнерів банку розміщуються на спеціальній сторінці − http://y.pumb.ua. Крім того, власникам пакета доступна програма лояльності «Star Club», яка пропонує знижки і бонуси на покупки та послуги. У перелік партнерів програми лояльності «Star Club» входять магазини, салони краси, готелі і туристичні компанії.

Враховуючи інтерес молоді до подорожей, спеціально для пакету послуг «ПУМБ Touch» розроблена програма страхування «Молодіжний туризм», яка ділиться на 3 категорії: «Молодіжний туризм», «Молодіжний туризм – спортивні заняття і активний відпочинок», «Молодіжний туризм – спортивні заняття і активний відпочинок, включаючи гірські лижі». Термін дії страхування – 1 рік.

«Молодь не уявляє свого життя без комп'ютера та інтернету, музики на MP3-плеєрі, читання книг і спілкування з друзями по телефону, а також подорожей та активного дозвілля. Розуміючи ці потреби, ПУМБ пропонує молодому поколінню банк на кінчиках пальців всього за 50 грн на рік. Крім основних, актуальних для молодого покоління послуг, пакет «ПУМБ Touch» включає додаткові корисні бонуси. Незвичайний дизайн і пакет вигідних послуг – це те, що потрібно просунутій молоді сьогодні», – коментує Стефан Гуглієрі, виконавчий директор ПУМБ.

Докладніше дізнатися про переваги і замовити пакет «ПУМБ Touch» можна за телефоном 0 800 500 490 (безкоштовно по Україні зі стаціонарних і мобільних телефонів), на сайті www.pumb.ua або в будь-якому відділенні ПУМБ.

* MMI 2013/1 - Україна, дані за вибіркою респондентів 16-25 років, працюючі студенти

Дивіться відео на офіційному каналі ПУМБ в YouTube.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок