Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Нове відділення ПУМБ на пл. Льва Толстого в Києві
04 листопада 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

З 4 листопада 2013 року Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) запрошує відвідати нове відділення банку в місті Києві, розташоване за адресою вул.Червоноармійська 30 (ст. метро Площа Льва Толстого). Відділення відповідає сучасним вимогам дизайну і функціональності, і пропонує широкий спектр банківських послуг приватним особам та корпоративним клієнтам.

До 3 грудня включно спеціально для клієнтів нового відділення ПУМБ пропонує особливі умови відкриття депозитів і отримання кредитів:

  • Знижка 3% річних на кредит готівкою;
  • Знижка 1% річних на автокредит;
  • +0,5 % річних до ставки за депозитом «Вільний».

Крім того, серед клієнтів нового відділення буде розіграний планшет iPad Mini.

«ПУМБ відкриває нове відділення в самому серці ділового Києва. Ми вивчили побажання клієнтів і врахували їх у новому дизайні відділення, який забезпечує приватність обслуговування як біля каси при операціях з готівкою, так і у менеджера. Зона персонального обслуговування Persona дозволить оцінити запропонований банком новий формат сервісу заможним клієнтам», - відзначає Наталія Косенко, заступник голови правління з розвитку філіальної мережі ПУМБ.

Всі адреси відділень ПУМБ можна дізнатися на сайті банку www.pumb.ua.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок