Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Відкрийте світ з ПУМБ та MasterCard
04 листопада 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) за підтримки міжнародної платіжної системи MasterCard проводить акцію для власників преміальних карток «Відкрийте світ з ПУМБ та MasterCard». В акції беруть участь клієнти ПУМБ, що відкрили преміальний пакет - від «Комфортного» до «Прем'єр» - з преміальною карткою MasterCard, і здійснили з її допомогою хоча б одну операцію купівлі товарів або послуг. Акція діє з 1 листопада 2013 року до 28 лютого 2014 року.

Головний приз акції - подорож на двох в одне з найгарніших міст Європи. ПУМБ пропонує клієнтам самостійно обрати незабутню подорож до Барселони, Риму, Венеції, Парижу чи Лондона.

Крім того , серед клієнтів, які відкриють преміальні пакети в період акції, будуть визначені 80 переможців, які здійснили максимальну кількість операцій купівлі товарів або послуг. Вони отримають корисний подарунок - cтильний шкіряний кардхолдер.

Ознайомитись з детальними умовами акції можна на сайті ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок