Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Клієнт ПУМБ став переможцем акції «Відкриваймо Україну разом із Mastercard!»
17 жовтня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) підтримав акцію Відкриваймо Україну разом із MasterCard!, яка дає можливість власникам платіжних карток MasterCard або Maestro отримати в подарунок захоплюючу подорож по найбільш мальовничих місцях України.

За підсумками четвертого етапу акції «Відкриваймо Україну разом із Mastercard!» 28 вересня 2013 року відбулась чергова подорож переможців, серед яких був клієнт ПУМБ. Екскурсійна програма «Парки Чернігівщини, частина 2» включала відвідування дендропарку в селі Тростянець та палацово-паркового комплексу Галаганів у селі Сокиринці.

У жовтні проходить останній етап акції, переможці якого будуть визначені до 11 листопада 2013 року. Для участі в акції необхідно здійснити за допомогою картки MasterCard або Maestro покупку на суму від 50 грн. одним чеком в будь-якому магазині або зняти готівкові кошти на суму не більше 200 грн.

Ознайомитися з детальними умовами акції можна на сайті MasterCard.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок