Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ підвищує ставки за депозитами в гривні
02 жовтня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) повідомляє про підвищення ставок за гривневими вкладам «Вільний» та «Комфортний+».

Депозит «Вільний» дозволяє без обмежень поповнювати та знімати кошти. Це відмінний інструмент для примноження тимчасово вільних збережень. Прибутковість гривневого вкладу за програмою «Вільний» складає до 10% річних. Мінімальна сума вкладу – 500 грн., виплата процентів – наприкінці строку або щомісячно.

Депозит «Комфортний+» також пропонує гнучкі умови примноження збережень. Це вклад з можливістю поповнення та зняття коштів до знижуваного залишку із збереженням усіх нарахованих процентів. Прибутковість гривневого вкладу за програмою «Комфортний+» сягає 11,1% річних. Мінімальна сума гривневого вкладу – 5 000 гривень, виплата процентів – наприкінці строку або щомісячно.

Для постійних клієнтів ПУМБ та користувачів інтернет-банкингу «ПУМБ online» діє програма лояльності, яка дозволяє отримати додаткові +0,5% річних у гривні.

ПУМБ входить в ТОП-10 банків за обсягом залучених коштів приватних осіб. За підсумками 1 півріччя 2013 року обсяг коштів приватних осіб ПУМБ склав більше 11,5 млрд. грн., що на 21,2% вище порівняно з аналогічним періодом минулого року. ПУМБ є учасником Державного Фонду гарантування вкладів фізичних осіб з 1999 року. Рейтингове агентство «Кредит Рейтинг» регулярно підтверджує рейтинг надійності депозитів ПУМБ на рівні «5» (найвища надійність).

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок