Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Спостережна Рада ПУМБ призначила Тетяну Костюченко на посаду заступника голови правління з питань управління персоналом
17 вересня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Спостережна Рада Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) прийняла рішення 16 вересня 2013 року про призначення Тетяни Костюченко на посаду заступника голови правління. У сферу відповідальності пані Костюченко будуть входити питання управління персоналом банку.

«Команда − це ключова цінність будь-якої компанії. Тільки завдяки наявності в ПУМБ згуртованого колективу однодумців банк досяг поточних високих позицій на фінансовому ринку. Упевнений, що знання та особисті якості Тетяни Костюченко, одного з найбільш успішних HR-фахівців, дозволять підвищити ефективність бізнесу і системи управління персоналом», − прокоментував призначення Сергій Черненко, голова правління ПУМБ.

«Я рада приєднатися до професійної команди, та сподіваюся, мій досвід сприятиме розвитку бізнесу банку. Моїм стратегічним завданням буде розвиток бренду роботодавця, щоб у майбутньому ПУМБ став одним з найбільш бажаних місць для роботи в Україні», − зазначила Тетяна Костюченко.

Біографічна довідка:

Тетяна Костюченко закінчила Київський національний університет ім. Тараса Шевченка і має сертифікат Society for Human Resources Management (США).

У Тетяни 19-річний досвід роботи в сфері управління персоналом. До приєднання до команди ПУМБ пані Костюченко займала посаду керівника департаменту по роботі з персоналом в Universal Bank, в якому здійснила проект з впровадження системи управління результативністю (Performance Management System), проект з розвитку управлінських навичок для персоналу середньої управлінської ланки. Також серед ключових проектів Тетяни − реалізація спільного проекту з фінансовим департаментом з автоматизованого контролінгу витрат в галузі управління персоналом, який дозволяє оперативно контролювати будь-які відхилення від бюджетних показників у розрізі видів витрат і структурних підрозділів. У 2013 році ділове видання «ІнвестГазета» включило Тетяну Костюченко до списку «50 кращих директорів з персоналу».
Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок