Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ став генеральним партнером авіаційного форуму Routes CIS 2013 у Донецьку
18 липня 2013

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) став генеральним партнером одного з найбільших авіаційних форумів світу − Routes CIS 2013. Форум пройде в Донецьку 21-23 липня 2013 року в рамках Всесвітнього форуму з розвитку авіамаршрутів The World Route Development Forum. Ініціатором проведення заходу є Міжнародний аеропорт Донецька ім. С.С. Прокоф'єва, а організатором - компанія UBM Live Routes Ltd.

Routes CIS − це один з найбільших міжнародних авіаційних форумів, який проводиться на території СНД і є ключовою майданчиком для ділового спілкування та прийняття бізнес-рішень.

ПУМБ є фінансовим партнером для авіа галузі України, а саме співпрацює з ключовими аеропортами країни. Враховуючи значимість майбутньої події, ПУМБ, як один з лідерів українського банківського ринку, прийняв рішення внести свій внесок у розвиток авіагалузі та економіки країни в цілому.

«Більше 20 років ПУМБ є надійним партнером для великих корпоративних клієнтів, серед яких є і компанії авіаційної галузі. Ми підтримуємо Routes CIS 2013, оскільки впевнені, що еволюція транспортної інфраструктури країни сприятиме сталому розвитку України», − зазначив Сергій Черненко, голова правління ПУМБ.

«Підтримка Першим Українським Міжнародним Банком авіафоруму Routes CIS 2013 − це свого роду «знак якості», який свідчить про високий інтерес бізнес-спільноти до нашого заходу. А те, що один з найбільш великих і надійних банків країни долучився до благородної справи створення нових можливостей для авіаподорожей для пасажирів з Донецька і прилеглих регіонів, в черговий раз підтверджує найвищий рівень корпоративної соціальної відповідальності ПУМБ», − підкреслив Владислав Близнюк, фінансовий директор Міжнародного аеропорту Донецька ім. С.С.Прокоф'єва.

Довідка:

Routes CIS − одне з найбільших і найавторитетніших у світі заходів, яке щорічно збирає представників провідних авіаперевізників, аеропортів, міжнародних та регіональних асоціацій, інвестиційних компаній, туроператорів і представників компаній, які забезпечують функціонування аеропортової інфраструктури. Головна мета форуму − відкриття нових авіамаршрутів, укладення взаємовигідних контрактів між операторами міжнародного ринку авіаперевезень. Керівництво аеропорту імені Прокоф'єва висловило впевненість, що участь у заході такого високого рівня в якості приймаючої сторони не тільки зіграє важливу роль у подальшому розвитку аеропортового комплексу, а й матиме позитивний вплив на підвищення інвестиційної привабливості Донецького регіону.

Новини банку

arrow