Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ входить в сотню найбільших банків СНД
11 липня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Центр економічних досліджень РІА-Аналітика (Росія) склав рейтинг 100 найбільших банків СНД за розміром активів, проаналізувавши звітність банків за 2012 рік. Незважаючи на падіння економічного зростання в Україні, Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) зберіг позиції в рейтингу найбільших банків СНД (76 місце в рейтингу) з активами в розмірі 3,45 млрд. дол. США на 1 січня 2013 року. ПУМБ входить до рейтингу найбільших банків СНД вже три роки поспіль. Усього до рейтингу найбільших банків СНД увійшли 15 українських банків.

Рейтинг демонструє значний приріст активів російських банків, у той час як активи банків інших країн СНД росли більш скромними темпами. У результаті більшість російських банків поліпшило свої позиції в рейтингу відносно банків інших країн. Це підтверджують також висновки аналітиків міжнародного видання The Banker про те, що протягом минулого року, банки Росії увійшли до десятки світових лідерів з нарощування активів.

Нагадаємо, нещодавно міжнародне фінансове видання The Banker (Великобританія) опублікувало щорічний рейтинг «ТОП-1000 банків світу 2013», де ПУМБ зайняв 844 місце, зміцнивши свої позиції в рейтингу на 82 пункти в порівнянні з 2012 роком.
Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок