Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ приєднався до ініціативи Організації Об'єднаних Націй − Глобального договору ООН
11 червня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) став одним з учасників Глобального договору ООН. Це означає, що банк приймає 10 принципів договору, які засновані на Загальній Декларації прав людини, Декларації Міжнародної організації праці про принципи і права у сфері праці, Декларації з навколишнього середовища і розвитку, Конвенції ООН про боротьбу проти корупції, у стратегії побудови стійкого бізнесу і дотримується їх у своїй щоденній діяльності. Крім цього, приєднання до Глобального договору передбачає добровільне регулярне інформування про прогрес реалізованих ініціатив у даних напрямках.

«Я рада, що все більше українських компаній усвідомлюють необхідність ведення бізнесу відповідно до кращих міжнародних практик сталого розвитку. Всі учасники ініціативи ООН отримують унікальну можливість обмінюватися досвідом і розвивати партнерські відносини з державними та неурядовими організаціями, місцевими громадами по всьому світу на базі нашої мережі», − коментує Ганна Данилюк, координатор Української мережі Глобального договору ООН.

«Підтримка ініціативи Глобального договору ООН − важливий крок ПУМБ в побудові системи корпоративної соціальної відповідальності бізнесу. Як великий банк національного масштабу, ми усвідомлюємо, що крім власного бізнесу, ми також несемо відповідальність за розвиток українського суспільства і можемо брати посильну участь у вирішенні соціально-значущих проблем спільно з іншими компаніями і державою. Ми впроваджуємо практику кращого клієнтського досвіду в обслуговуванні, і підвищуємо фінансову грамотність населення за допомогою банківських продуктів і послуг, що сприятиме економічному розвитку країни», − коментує Сергій Черненко, голова правління ПУМБ.

Довідка

Мережа Глобального договору ООН найбільша ініціатива Організації Об'єднаних Націй, спрямована на просування і розвиток концепції соціально відповідального корпоративного громадянства по всьому світу, з метою об'єднання зусиль у вирішенні глобальних проблем людства. Сьогодні вона об'єднує понад 8 тисяч корпоративних учасників у сфері соціальної відповідальності бізнесу. В Україні мережа була заснована в 2006 році і нараховує близько 200 компаній та організацій, які взяли на себе публічне зобов'язання дотримуватися 10 принципів у сфері прав людини, трудових відносин, анти-корупції та захисту навколишнього середовища.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок