Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Вексельне фінансування від ПУМБ для агрокомпаній
21 березня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) продовжує підтримувати український агросектор, пропонуючи нові продукти та послуги, що задовольняють потребам агрокомпаній. Новий спеціальний продукт − вексельне фінансування.

ПУМБ спільно з ТОВ «Август-Україна», провідною компанією з виробництва і продажу хімічних засобів захисту рослин для сільськогосподарського виробництва, розробив спеціальну партнерську програму, яка фінансує придбання засобів захисту рослин, за допомогою авалювання векселя. Це означає, що агровиробник може придбати засоби захисту рослин у дистриб'юторів ТОВ «Август-Україна» на вигідних умовах з відстрочкою платежу, використовуючи комерційний вексель, який авалює ПУМБ.

Програма надає агровиробникам можливість придбання товарів партнера банку на умовах відстрочки платежу, але головна перевага − це в кілька разів нижча в порівнянні з банківським кредитом вартість фінансування.

«ПУМБ всього лише рік тому запропонував спеціальні продукти та послуги для аграрних підприємств, але вже встиг зарекомендувати себе як активний гравець на цьому ринку. Банк запропонував агрокомпаніям послуги і сервіси, що максимально відповідають їх потребам. Завдяки цьому за 2012 рік ПУМБ прокредитував аграріїв майже на 640 млн. грн., з яких понад 70% − надано підприємствам сегменту малого та середнього бізнесу. У цьому році банк планує закріпити активні зростаючі позиції на ринку фінансування і обслуговування агробізнесу, чому безсумнівно буде сприяти накопичений досвід, професіоналізм команди та довіра до нас агро-клієнтів» − зазначила Олена Рудик, керівник департаменту по роботі з малим та середнім бізнесом ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок