Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Більше 200 подарунків для власників карток Visa від ПУМБ
06 грудня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) спільно з компанією Visa проводить акцію «Платіть з Visa − вигравайте з Visa!». Акція проводиться з 1 грудня 2012 року по 31 травня 2013 року включно.

Протягом шести місяців кампанії «Платіть з Visa − вигравайте з Visa!» власники платіжних карток Visa від ПУМБ можуть виграти один з 200 подарункових сертифікатів номіналом 1000 грн. кожен на покупки в торгово-сервісних підприємствах України, а також стати власником головного призу кампанії − однієї з шести поїздок до Хорватії або Чорногорії.

Крім того, всі власники карт Visa від ПУМБ можуть скористатися 4% знижкою при оплаті покупок в супермаркетах «Фуршет».

Для участі в акції необхідно здійснити хоча б одну операцію з оплати товарів чи послуг у торговельно-сервісних мережах. Кількість транзакцій не обмежена і чим більше платежів по картці Visa зробить власник карти, тим вище його шанси виграти призи. Переможці будуть визначені методом випадкового вибору кодувань транзакцій по картах. Всього в ході кампанії будуть проведені три розіграші призів.

Будь ласка ознайомтесь з детальними правилами проведення акції: Правила проведення акції.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок