Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ закінчив 3 квартал 2012 р. з прибутком 66,7 млн. грн.
22 жовтня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Чистий прибуток Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) за підсумками 3 кварталу 2012 року склав 66,7 млн. грн. В результаті, за 9 місяців 2012 року чистий прибуток ПУМБ досяг 194,7 млн. грн., що на 21,1% перевищує фінансовий результат банку за аналогічний період минулого року.

У 3 кварталі банк відновив позитивну динаміку зростання активів, які за підсумками 9 місяців складають майже 31,6 млрд. грн. Кредитний портфель ПУМБ збільшився з початку року на 7,7%, до 16,8 млрд. грн. Корпоративний кредитний портфель збільшився на 5,0%, до 13,1 млрд. грн., а кредитний портфель фізичних осіб − на 18,1% до 3,7 млрд. грн.

У 3 кварталі банк продовжив активно залучати кошти корпоративних клієнтів, які за звітний період зросли на 10,0% і на 30 вересня становили 7,8 млрд. грн. Крім того, ПУМБ зберіг позитивну динаміку приросту коштів роздрібних клієнтів, які з початку року збільшилися на 13,3%, досягнувши 9,8 млрд. грн.

Власний капітал ПУМБ з початку року виріс на 2,8% і станом на 30 вересня 2012 року складав 4,1 млрд. грн.

«У третьому кварталі, незважаючи на триваючу невизначеність на світових фінансових ринках, ПУМБ забезпечив високі фінансові показники і продовжив нарощувати бізнес, залучаючи нових клієнтів та одночасно підвищуючи власну ефективність. Ми залишаємося гнучкими і адаптуємо стратегію розвитку під ринкові реалії, щоб підтримувати високу стійкість та ліквідність бізнесу. Завдяки цьому ми зберігаємо довіру наших клієнтів та партнерів», − прокоментував фінансові результати Сергій Черненко, в.о. голови правління ПУМБ.

Ключові фінансові показники ПУМБ (відповідно до нацстандартів фінансової звітності)

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок