Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ визначив перших 30 переможців акції MasterCard Gold Selective
18 жовтня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

З 2 липня 2012 р. до 31 березня 2013 ПУМБ спільно з компанією MasterCard проводять акцію «MasterCard Gold Selective». Взяти участь в акції можуть власники карт MasterCard Gold Selective або MasterCard Platinum Selective від ПУМБ, які використовують їх для оплати товарів і послуг.

У жовтні завершено перший етап акції, за підсумками якого було проведено розіграш призів серед клієнтів. Згідно з умовами Акції, розіграш призів проводиться серед власників карт MasterCard Gold Selective або MasterCard Platinum Selective, які зробили одну або більше транзакцій на загальну суму від 8000 гривень протягом етапу.

За підсумками першого етапу переможцями акції стали 30 клієнтів ПУМБ в містах Дніпропетровськ, Донецьк, Євпаторія, Житомир, Запоріжжя, Київ, Одеса, Сімферополь, Хмельницький. Переможці отримають стильні подарунки, які будуть корисні їм у подорожах: валізи, спортивні рюкзаки і сумки.

По закінченні акції, у квітні 2013 року, буде розіграно головний приз − подорож на двох до Європи на тест-драйв ексклюзивного авто.

Власники платіжних карток, що випущені в рамках програми MasterCard Selective, отримують широкий спектр привілеїв. Програма має безліч переваг для клієнтів, які багато подорожують, гарантує страховий захист, екстрену заміну карти та видачу готівкових коштів за кордоном. Програма MasterCard Selective забезпечує більше комфорту в повсякденному житті: можливість користуватися унікальними знижками, подарунками та іншими перевагами кожного разу при розрахунку карткою за товари та послуги партнерів програми.

Більше дізнатися про преміальної програми MasterCard Selective, а також замовити картку MasterCard Gold Selective онлайн можливо на сайті ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок