Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ пропонує «Великі гроші»
08 жовтня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Із 5 жовтня до 31 грудня 2012 року в ПУМБ діє спеціальна депозитна пропозиція «Великі гроші». Пропозиція буде цікава тим клієнтам, які прагнуть максимізувати доход від свого депозиту.

Депозит «Великі гроші» є терміновим вкладом, прибутковість за яким на сьогодні досягає 24,1% за вкладами у гривні, 8,1% – у доларах США та 6,6% – в євро. Зазначені ставки включають в себе бонусну надбавку +0,5% річних у гривні та +0,3% річних в іноземній валюті для постійних клієнтів банку. Нові клієнти банку можуть отримати підвищену ставку у разі розміщення депозиту за допомогою інтернет-банкінгу «ПУМБ online».

ПУМБ входить до ТОП-10 банків за кількістю залучених коштів приватних осіб. У вересні 2012 року портфель депозитів фізичних осіб ПУМБ перевищив 1 млрд. доларів США (в еквіваленті). З початку 2012 року депозитний портфель банку збільшився на 8%, при цьому частка ринку ПУМБ на 01.07.2012 р. склала 2,95%. У II кварталі ПУМБ випередив ринок за темпами приросту депозитного портфеля.

ПУМБ є учасником Державного Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. У вересні рейтингове агентство «Кредит Рейтинг» підтвердило рейтинг надійності депозитів ПУМБ на рівні «5» (найвища надійність).

«Найбільш привабливими для клієнтів нашого банку є строкові депозити на 12 місяців, частка яких у депозитному портфелі фізичних осіб досягає 55%. ПУМБ цінує довіру клієнтів і пропонує найбільш вигідні умови, забезпечуючи при цьому найвищу надійність заощаджень. ПУМБ залишається одним з найстійкіших та ліквідних банків в країні», − говорить Максим Мироненко, керівник департаменту розвитку продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ.

Відкрити депозит «Великі гроші» можна в будь-якому відділенні ПУМБ або скориставшись системою інтернет-банкінгу «ПУМБ online».

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок