Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ вітає щасливого власника 500 грамового золотого злитку
05 жовтня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Стали відомими результати фінального розіграшу призів в рамках акції «Знайдено золото». Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) вітає третю двадцятку переможців акції, кожен з яких отримає золотий злиток вагою 20 грам. Вартість золота має тенденцію зростання, і сьогодні ціна такого злитку в ПУМБ перевищує 9500 грн., що на 12% вище, ніж на початку серпня, коли був проведений перший розіграш злитків в рамках цієї акції. Таким чином, ПУМБ завжди пропонує вигідні умови за акційними програмами. Щасливими власниками золотих злитків стали клієнти ПУМБ – жителі міст Львів, Запоріжжя, Біла Церква, Київ, Донецк и Мариуполь.

Абсолютним переможцем акції ПУМБ «Знайдено золото», який отримає головний приз – золотий злиток вагою 500 грам – став клієнт банку з міста Донецьк. Сьогодні ціна такого злитку в ПУМБ перевищує 237 тис. грн. Всього за час проведення акції клієнти ПУМБ виграли 1,7 кг золота у вигляді злитків найвищої якості, що сьогодні еквівалентно 817 тис. грн.

За час проведення акції клієнти ПУМБ відкрили понад 23 тис. депозитних рахунків на суму біля 250 млн. дол. США (в еквіваленті). Більше половини депозитів були оформлені за програмою «Прибутковий» та на строк 12 місяців (55% всіх вкладів). Другим за популярністю був депозит «Накопичувальний».

Нагадуємо, що акція ПУМБ «Знайдено золото» проходила з 22 червня до 30 вересня 2012 р. та була присвячена 20-річному ювілею банку. Щомісячно серед клієнтів банку, що розмістили строковий депозит, розігрувались 20 золотих злитків вагою 20 грам.

ПУМБ входить до ТОП-10 банків за кількістю залучених коштів приватних осіб і є найбільш динамічним банком за підсумками 2011 року. Рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» підтвердило присвоєний раніше рейтинг надійності банківських вкладів (депозитів) ПУМБ на рівні "5" (найвища надійність) 26 вересня 2012 р.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок