Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

«Кредит-Рейтинг» підтвердив стабільність рейтингів ПУМБ
27 вересня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» оголосило про підтвердження довгострокових кредитних рейтингів Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) та випуску іменних процентних незабезпечених облігацій (серії E, F) на суму 1 млрд. грн. терміном обігу серії E − до 10.06.2015 р., серії F − до 12.07.2015 р. включно на рівні uaАА-. Прогноз рейтингів − стабільний.

Агентство також підтвердило рейтинг надійності депозитів ПУМБ на рівні «5», що означає найвища надійність. При оновленні рейтингів агентство використовувало фінансову звітність ПАТ «ПУМБ» за 2010-2011 рр.. і I півріччя 2012 р., а також внутрішню інформацію, надану банком у ході рейтингового процесу.

Позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaAA характеризується дуже високою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Знаки "+" і "-" позначають проміжні категорії рейтингу відносно основних категорій (рівнів).

Стабільний прогноз вказує на відсутність на даний момент передумов для зміни рейтингу протягом року.

Рейтинг надійності банківських депозитів на рівні «5» (найвища надійність) означає, що банк надійний, мінімально чутливий до впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних факторів. Імовірність виникнення проблем зі своєчасним поверненням вкладів дуже низька.

"Незалежна оцінка надійності та стабільності ПУМБ свідчить про правильний стратегічний курс банку. ПУМБ незмінно демонструє високі фінансові показники і дотримується найкращої світової практики розкриття інформації, що дозволяє зберігати довіру наших клієнтів, партнерів та інвесторів", − повідомив Костянтин Вайсман, голова правління ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок